Vastavalmistuneet

Opiskelijaelämä takana ja työelämä edessä - TSE ry tarjoaa laajan ja hyvähenkisen sosiaalisen yhteisön!

Läpi opiskelijaelämän oma opiskelijajärjestösi tarjosi suuren suhdeverkoston, paljon erilaisia tapahtumia ja mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin ja asioihin. Yhteisöllisen toiminnan ei kuitenkaan tarvitse loppua valmistumiseen!

Turun Seudun Ekonomit on valmistuneen TuKY - paikallinen kauppatieteilijöiden yhteisö, joka tarjoaa paljon erilaisia tapahtumia ja palveluita.

TSE ry on suhteellisesti yksi aktiivisimmista ekonomiyhteisöistä ja järjestämme erilaisia tapahtumia jäsenillemme viikoittain. Tapahtumatarjontaa on tarjolla monenlaista: aamiaisseminaareista ja muista ammatillisen kehittämisen tapahtumista urheilutapahtuma- ja teatterivierailuihin sekä rentoihin illanviettoihin.

Yksi tämän hetken toimintamme suurimmista painopisteistä toiminnassa on nuorekonomitoiminnan kehittäminen entistäkin paremmaksi. Siksi kuulemme mielellään, jos juuri Sinulla on mielipiteitä siitä minkälaisia tapahtumia tai palveluita vastavalmistunut, työelämänsä alussa oleva kauppatieteiden maisteri kaipaa.

Tarjolla myös Suomen Ekonomien kattavat työelämäpalvelut

Tiesitkö, että liittyessäsi Turun Seudun Ekonomien jäseneksi saa käyttöösi myös kaikki Suomen Ekonomien tarjoamat palvelut?

Vastavalmistuneelle työelämää aloittavalle ekonomille erityisen hyödyllisiä palveluita ovat esimerkiksi työhaastattelu- ja CV-sparraukset, joissa Suomen Ekonomien asiantuntijat auttavat sinua valmistautumaan työnhakuprosessiin mahdollisimman hyvin. Kun hyvillä avuilla haluttu työpaikka on saatu, kannattaa ennen työsopimuksen allekirjoittamista ehdottomasti luetuttaa se Suomen Ekonomien  työsuhdejuristeilla, jotta työsopimukseen ei pääse jäämään kiusallisia tulevaisuudessa ongelmia aiheuttavia pykäliä tai ehtoja.

Pidemmälle tulevaisuuteen katsoessa Suomen Ekonomien kautta Turun Seudun Ekonomien jäsenille tarjottavat palvelut kattavat kaikki mahdolliset elämän vaiheet aina työnhakua avustavista palveluista senioritoimintaan asti.

Turun Seudun Ekonomien jäseneksi liittymällä pääset osaksi läpi elämän kestävää yhteisöä ja palvelutarjontaa!