Nuoret Ekonomit

Kaipaatko arvokkaita kontakteja talousalueemme yrityksiin jo opintojen aikana? Haluaisitko verkostoitua muiden vasta-valmistuneiden ekonomien kanssa?

 

Turun Seudun Ekonomien toiminnan kautta pääset tutustumaan Turun alueen ekonomiyhteisöön niin opintojen aikana kuin ekonomiuran alkutaipaleella.

Turun Seudun Ekonomien toiminta ei ole paikallista kultapossuklubbailua, vaan aktiivista ajatusten vaihtamista, verkostoitumista ja tutustumista alueen eri toimijoihin. Kentälle jalkaudutaan aktiivisesti ja asioita tehdään yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Pyrimme myös näkymään ja kuulumaan opiskelijoiden keskuudessa koko opintojen ajan - aina kaupunkisuunnistuksen ensikontakteista valmistumisjuhliin asti. 

Erityisiä vastavalmistuneiden ja nuorekasmielisten ekonomien omia tilaisuuksia ei vallitsevan tilanteen johdosta valitettavasti toistaiseksi järjestetä, mutta katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

Järjestämme edelleen kuitenkin hyvin monenlaista toimintaa, johon Sinulla on vastavalmistuneena tai opiskelijana mahdollisuus osallistua. Pääset yritysvierailuihin huippuekonomijohtajien vieraana, tai voit osallistua ajankohtaisiin erityisasiantuntijoiden pitämiin tilaisuuksiin. Ole yhteydessä ja voimme keskustella lisää.

Jotta aito yhteistyö ja ymmärrys opiskelijoihin säilyisi tuoreena, tapaamme vuosittain Turun KY:n toimijoita useissa eri merkeissä. Lisäksi Turun KY:n hallituksen puheenjohtaja, Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö ja TSE Mastersin edustaja osallistuvat hallituksemme kokouksiin.


Tule mukaan toimintaan ja kerro oma mielipiteesi mihin suuntaan toimintaa tulisi kehittää!

Kysy lisää toiminnastamme hallituksen nuorekonomi- ja opiskelijavastaava Lauri Liljenbäckiltä (lauri.liljenback@gmail.com)
tai Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilöltä.

Nuorekonomi- ja opiskelijavastaava Lauri Liljenbäck