Nuoret Ekonomit

Kaipaatko arvokkaita kontakteja talousalueemme yrityksiin jo opintojen aikana? Haluaisitko verkostoitua muiden vasta-valmistuneiden ekonomien kanssa?

 

Turun Seudun Ekonomien toiminnan kautta pääset tutustumaan Turun alueen ekonomiyhteisöön niin opintojen aikana kuin ekonomiuran alkutaipaleella.

Turun Seudun Ekonomien toiminta ei ole paikallista kultapossuklubbailua, vaan aktiivista ajatusten vaihtamista, verkostoitumista ja tutustumista alueen eri toimijoihin. Kentälle jalkaudutaan aktiivisesti ja asioita tehdään yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Pyrimme myös näkymään ja kuulumaan opiskelijoiden keskuudessa koko opintojen ajan - aina kaupunkisuunnistuksen ensikontakteista valmistumisjuhliin asti. Vastavalmistuneiden ja nuorekasmielisten ekonomien ehdoton kohtauspaikka on TGIF: Ekonomi After Work. TGIF-tilaisuuksia järjestetään noin 2 kertaa vuodessa. Siellä tapaa tuttuja ja tuntemattomia alueen ekonomeja sekä opiskelijoita rennosti heti töiden jälkeen.

Järjestämme hyvin monenlaista toimintaa, johon Sinulla on vastavalmistuneena tai opiskelijana mahdollisuus osallistua. Pääset yritysvierailuihin huippuekonomijohtajien vieraana, tai voit osallistua ajankohtaisiin erityisasiantuntijoiden pitämiin tilaisuuksiin. Keskustele asiasta lisää yhdistysen nuorekonomivastaavan kanssa.

Jotta aito yhteistyö ja ymmärrys opiskelijoihin säilyisi tuoreena, tapaamme vuosittain Turun KY:n toimijoita useissa eri merkeissä. Lisäksi Turun KY:n hallituksen jäsen sekä Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat hallituksemme kokouksiin.


Tule mukaan toimintaan ja kerro oma mielipiteesi mihin suuntaan toimintaa tulisi kehittää!

Kysy lisää toiminnastamme:

Hallituksen nuorekonomi- ja opiskelijavastaava Lauri Liljenbäckiltä, lauri.liljenback@gmail.com tai GSM +358 50 3137 228.

Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilöltä

Nuorekonomi- ja opiskelijavastaava Lauri Liljenbäck