Jäseneksi liittyminen

Tervetuloa Turun Seudun Ekonomien jäseneksi!

Paikallisyhdistykseen liittymisen edellytyksenä on Suomen Ekonomien jäsenyys. Liittyminen on helppoa Suomen Ekonomien kautta. Ota yhteyttä jäsenrekisteriin puh. +358 20 693 200 tai jasenrekisteri@ekonomit.fi.

Liittyessäsi maksat Turun Seudun Ekonomien vuotuisen jäsenmaksun 25 € (2020).

  • Voit samanaikaisesti olla jäsenenä useassa ei paikallisyhdistyksessä esim. asuinpaikan ja työpaikan mukaan.

Ekonomijäseneksi voit liittyä suoritettuasi: 

  • Kauppatieteellisen alemman yliopistotutkinnon (ekonomi, diplomekonom, akateeminen sihteeri, diplomkorrespondent, kirjeenvaihtaja, nykyinen kauppatieteiden kandidaatti [KTK]) tai ylemmän kauppatieteellisen tutkinnon (nykyinen kauppatieteiden maisteri [KTM]) suomalaisesta yliopistosta
  • Suomalaisen kauppatieteellisen yliopistollisen jatkotutkinnon (lisensiaatti tai tohtori)
  • Vastaavan kauppatieteellisen yliopistotutkinnon pohjoismaisesta yliopistosta
  • Kauppatieteellisen yliopistotutkinnon pohjoismaiden ulkopuolelta (Euroopassa yleisimmin Bachelor tai Master of Science in Economics). Jäsenkelpoisuuden edellytyksenä pääsääntöisesti vähintään kolme vuotta (180 ECTS) kestänyt yliopistollinen koulutus, tapauskohtainen käsittely.
  • Suomalaisen laajan MBA -ohjelman yliopistoyhteisössä, jos sinulla on vähintään alempi yliopistollinen perustutkinto, tapauskohtainen käsittely

Kauppatieteellisen alan tutkintoimikkeet>>

Jos olet valmistunut ulkomaisesta yliopistosta, sinun tulee toimittaa Suomen Ekonomeihin kopiot todistuksestasi sekä muut valmistumiseesi liittyvät dokumentit (yleisimmin Diploma Supplement tai muu vastaa dokumentti, joka kuvaa opintojen sisältöä ja korkeakoulua). Voit toimittaa dokumentit Suomen Ekonomeihin joko sähköisesti, faksilla tai postitse. Huolehdithan, että kaikki dokumentit ovat liitettynä, jotta hakemuksesi voidaan käsitellä nopeasti.

Voinko liittyä Suomen Ekonomien jäseneksi, jos olen valmistunut ammattikorkeakoulusta? 

  • Valitettavasti et. Suomessa korkeakoulujärjestelmä muodostuu yliopistoista ja ammattikorkeakouluista. Tämän mukaisesti myös valmistuneille on omat järjestönsä. Suomen Ekonomit edustaa yliopistoista valmistuneita kauppatieteilijöitä, kun taas Tradenomiliitto TRAL (www.tral.fi) edustaa ammattikorkeakouluista valmistuneita.

Ekonomijäsenenä saat kaikki Suomen Ekonomien palvelut ja edut käyttöösi sekä pääset mukaan oman paikallisen ekonomiyhdistyksesi toimintaan.

Liity ekonomijäseneksi: liittymislomake