Turun Seudun Ekonomien tapahtumat


Tulevia tapahtumia

Kuka voi osallistua tapahtumiin?

Jokainen Turun Seudun Ekonomien jäsen ja Suomen Ekonomien kylterijäsen voi osallistua yhdistyksen tapahtumiin. Osassa tapahtumista on opiskelijajäsenille oma osallistumiskiintiönsä.


Ilmoittautuminen

Tapahtumiin ilmoittaudutaan Suomen Ekonomien tapahtumasivun kautta tapahtumailmoituksessa ilmoitettuun päivämäärään mennessä. Mikäli tapahtuma ei edellytä ilmoittautumista, siitä mainitaan erikseen tapahtumamainoksessa. Jos ilmoittautumisaika on jo päättynyt, mutta haluaisit ilmoittautua tapahtumaan, kannattaa ottaa yhteyttä toimistoomme. Tapahtumassa saattaa olla vielä paikkoja vapaana. 


Osallistumismaksu

Osa tapahtumista voi olla maksullisia. Tällöin osallistumismaksusta on maininta tapahtumailmoituksessa. Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 


Peruutus

Pääsääntöisesti ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä ilmoittautumisajan kuluessa Suomen Ekonomien jäsenpalvelun kautta. Tällöin myös jo maksettu osallistumismaksu palautetaan. Maksullisista tapahtumista peritään maksu viimeisen ilmoittautumispäivän osallistujalistan mukaan – siis esteen ilmaantuessa muistathan perua osallistumisesi ajoissa! Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi yhdistyksen järjestämään maksulliseen tapahtumaan, laita siitä vielä erikseen sähköpostia toimistollemme. Kerro viestissäsi, mihin tapahtumaan ilmoittautumisen peruutat ja anna samalla tilinumero, jolle osallistumismaksun voi palauttaa. Maksuttomiin tapahtumiimme ilmoittautumisen osalta peruutukseksi riittää tapahtumaan osallistumisen peruminen Suomen Ekonomien jäsenpalvelussa. Tapahtumaan saattaa olla jonotuslista, joten muistathan aina esteen tullessa peruuttaa osallistumisen mahdollisimman pian, jonotuslistalla oleva pääsee osallitumaan sijastasi!


Tapahtumassa

Ilmoittaudu tapahtumaan saapuessasi järjestäjälle. Tapahtumaan ilmoittautuneista, mutta saapumatta jääneistä osallistujista kerätään ns. no show -listaa. 


Opiskelijat

Turun Seudun Ekonomien tapahtumat ovat avoimia myös Suomen Ekonomien kylterijäsenille. Tapahtumien osallistumismaksut ja peruutusehdot koskevat myös opiskelijoita.


Toiveita, ideoita?

Onko sinulla tapahtumatoiveita tai -ideoita? Tai palautetta tapahtumista? Ole yhteydessä toimistoomme ja kerro niistä!