Sääntömääräiset kokoukset

Turun Seudun Ekonomeilla on vuosittain kaksi sääntömääräistä kokousta: kevätkokous viimeistään maaliskuussa ja syyskokous viimeistään marraskuussa. Kokousten tarkemmat ajat ja paikat määrää yhdistyksen hallitus. Kokouksissa äänioikeus on kaikilla varsinaisilla jäsenillä.

Syyskokous tiistaina 16.11.2021 klo 18

Tervetuloa Turun Seudun Ekonomien sääntömääräiseen syyskokoukseen tiistaina 16.11.2021 klo 18 alkaen Radisson Blu Marina Palaceen. Kokouksessa käsitellään muun muassa jäsenkriteereiden muutosehdotus. Tarjolla buffet-iltapala ja lasi viiniä/olut, joten ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä.

Syyskokouksen alustuksen pitää vuoden 2020 Länsi-Suomen kovimman kasvuyrityksen Dagsmark Petfood Oy:n toimitusjohtaja Laura Strömberg. Laura on väitellyt kauppatieteiden tohtoriksi Turun kauppakorkeakoulusta, jossa hän tällä hetkellä vaikuttaa Entrepreneurs in Residence -ohjelmassa.

Ilmoittautuminen viimeistään maanantaina 8.11.

Lämpimästi tervetuloa!