Sääntömääräiset kokoukset

Turun Seudun Ekonomeilla on vuosittain kaksi sääntömääräistä kokousta: kevätkokous viimeistään maaliskuussa ja syyskokous viimeistään marraskuussa. Kokousten tarkemmat ajat ja paikat määrää yhdistyksen hallitus. Kokouksissa äänioikeus on kaikilla varsinaisilla jäsenillä.

Kevätkokous to 4.6.2020 klo 17.30–19.30 Vierailukeskus Joessa

Tervetuloa Turun Seudun Ekonomit ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen. Vierailukeskus Joki on kaikille avoin yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden innostava kohtaamispaikka Turun Kupittaalla. 

Kevätkokous alkaa klo 17.30 Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa. Kokouksen jälkeen pääsemme tutustumaan Vierailukeskuksen muuntuviin tiloihin. 

Kokoukseen osallistuvat voivat tehdä tilavarauksen tai kumppanuuspakettivarauksen Vierailukeskus Jokeen 20%:n alennuksella kokousiltana tai sitä seuraavina päivinä. Tiloista ja kumppanuuspaketeista löytyy lisätietoa Vierailu- ja innovaatiokeskuksen verkkosivuilta

Kokouksessa on kahvi- ja kuohuviinitarjoilu. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 28.5.2020. Lämpimästi tervetuloa!