Toimistotyöntekijän äitiysvapaan sijaisuus

14.9.2021

Turun Seudun Ekonomit ry etsii osa-aikaista toimistotyöntekijää äitiysvapaan sijaisuuteen

Etsimme osa-aikaista yhdistys- ja toimistotöistä kiinnostunutta työntekijää toimistollemme. Työtunteja tarjoamme noin 15–20 h/vko, joten tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätöitä etsivälle. Työssä sinulla on loistava mahdollisuus päästä verkostoitumaan ja perehtymään yhdistys- ja tapahtumatoimintaan. Työtehtäväsi sisältävät muun muassa tapahtumaohjelmisto Eventillan hallinnointia, avustamista tapahtumien järjestelyissä, yhdistyksen toimiston sähköpostin seuraamista, jäsenpalvelua sekä hallituksen avustamista juoksevissa asioissa. Pidät myös huolta toimiston siisteydestä. 

Työaikasi on pääosin päiväsaikaan maanantaista torstaihin klo 9–15 välillä. Tarpeen mukaan olet kuitenkin satunnaisesti käytettävissä myös iltakokouksissa ja -tapahtumissa. Määräaikainen työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa 2021 ja jatkuu alkuun syyskuulle 2022, jonka jälkeen sovitaan jatkosta. Toivomme, että ehdit tutustumaan työtehtäviin jo kuluvan syksyn aikana. Palkka tuntimäärän mukaisesti.

Toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, intoa oppia uutta, hyviä tietotekniikkataitoja sekä itsenäistä työskentelyotetta. Toimisto- ja sihteerityökokemuksen katsomme eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi osoitteeseen toimisto@turunseudunekonomit.fi. Saat tästä työkokemuksesta mainion lisän omaan cv:hen. Odotamme jo sähköpostiasi!

Lisätietoja antaa: toimistosihteeri Mari Tiitinen, toimisto@turunseudunekonomit.fi tai puhelin (02) 469 0680 maanantaista torstaihin klo 9–14. 

Tutustu meihin lisää verkossa: www.turunseudunekonomit.fi/ ja www.facebook.com/TurunSeudunEkonomit 

Yhteystiedot:
Turun Seudun Ekonomit Ry
Toimistoaika ma–to klo 9–14, pe suljettu
toimisto@turunseudunekonomit.fi
www.turunseudunekonomit.fi 
Käsityöläiskatu 17 D 79, 20100 Turku
Puh (02) 469 0680