Vaikuttajaksi tapahtumatyöryhmään?

10.2.2021

Turun Seudun Ekonomien tapahtumatyöryhmään etsitään uusia jäseniä


Yksi Turun Seudun Ekonomien tärkeimmistä tehtävistä on tarjota jäsenilleen laadukkaita ja monipuolisia tapahtumia ammatilliseen kehittymiseen ja virkistäytymiseen sekä edistää jäsentemme verkostoitumista alueen yritysten ja toistensa kanssa. Turun Seudun Ekonomien tapahtumatuotannosta vastaa tapahtumatyöryhmä.

Tapahtumatyöryhmään etsitään nyt uusia jäseniä, jotka pääsevät vaikuttamaan siihen, millaisia tapahtumia Turun Seudun Ekonomit jatkossa tarjoaa jäsenilleen. Tulemalla mukaan pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan juuri sellaisella panostuksella, joka parhaiten sinulle sopii. Vastavalmistuneelle tai tapahtumatuotannosta kiinnostuneelle tapahtumatyöryhmä on myös hyvä tapa hankkia kokemusta tapahtumien järjestämisestä.


Tapahtumatyöryhmä vastaa yhdistyksen tapahtumavastaavan johdolla lähes koko tapahtumatarjonnan hallinnasta ja siihen liittyvästä organisoinnista: tapahtumien ideoinnista, käytännön järjestelyistä, tapahtumailmoitusten kirjoittamisesta ja tilaisuuksien vetämisestä.


Tapahtumatyöryhmä kokoontuu vuosittain muutamia kertoja. Koronatilanteen vuoksi tapaamiset järjestetään tällä hetkellä Teamsin välityksellä.


Turun Seudun Ekonomien tapahtumatyöryhmä on iloinen aktiivisten ekonomien joukko, jonka ansiosta yhdistys pystyy tarjoamaan jäsenilleen laadukkaita ja monipuolisia tilaisuuksia.


Ilmoittaudu mukaan työryhmän toimintaan sähköpostitse toimistolle! Kysymyksiä? Ole yhteydessä tapahtumavastaaviimme, Kirsiin ja Elinaan. Löydät heidän yhteystietonsa täältä.