Kevätkokous 4.6.2020 klo 17.30-19.30

12.5.2020

Tervetuloa Turun Seudun Ekonomit ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen Vierailu- ja innovaatiokeskus Jokeen. Vierailukeskus Joki on kaikille avoin yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden innostava kohtaamispaikka Turun Kupittaalla. 

Kevätkokous alkaa klo 17.30 Vierailukeskus Joen Cave-teatterissa. Kevätkokouksen materiaalit ovat ladattavissa yhdistyksen nettisivuilla, jonne pääset tästä. Kokouksen jälkeen voimme omatoimisesti tutustua Vierailukeskuksen muuntuviin tiloihin. 

Poikkeustilanteen vuoksi ryhdymme erityisjärjestelyihin, mikäli kokouksen osallistujamäärä nousee yli 50 osallistujan. Kokouksen järjestäjänä Turun Seudun Ekonomit huolehtii yhdessä Vierailukeskus Joen kanssa, 

että poikkeustilanteen vaatimat seikat kokoustilan, hygienian ja turvallisuuden osalta on huomioitu.

Kokoukseen osallistuvat voivat tehdä tilavarauksen tai kumppanuuspakettivarauksen Vierailukeskus Jokeen 20%:n alennuksella kokousiltana tai sitä seuraavina päivinä. Tiloista ja kumppanuuspaketeista löytyy lisätietoa Vierailu- ja innovaatiokeskuksen verkkosivuilta (www.vierailukeskusjoki.fi). 

Kokouksessa on kahvi- ja kuohuviinitarjoilu. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat ilmoittautumisen yhteydessä viimeistään 28.5.2020. Lämpimästi tervetuloa!