Future Camp /nyt myös avecit mukaan

Aika: 7.11.2019 klo 16:00 - 19:30
Paikka: Turun kauppakorkeakoulu, Rehtoripellonkatu 3

Future Camp

Tervetuloa Future Camp -tapahtumaan torstaina 7.11.2019!
Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä kuulemaan yhtä Suomen valovoimaisinta ja suosituinta puhujaa! Future Camp -tapahtumassa puhuu kansainvälisesti palkittu keksijä, nero Perttu Pölönen, aiheenaan Tulevaisuuden työelämä. "Mitkä ovat tulevaisuuden megatrendit? Mielikuvituksemme rajat eivät ole maailman rajat." "Minkälaiseen maailmaan kasvatamme tulevaisuuden tekijät - ja miten? Mistä meille maksetaan tulevaisuudessa työelämässä? Riittääkö, että kone matkii vai pitääkö olla ihminen?" Tapahtumassa käydään läpi paneelikeskustelu aiheesta "Ekonomit ja tulevaisuuden työelämä."

Mukaan voi ilmoittaa myös 2 kaveria, pääsymaksu on 10€/hlö. Tapahtumassa on kahvitarjoilu. Ilmoittautuminen viimeistään 3.11.2019.

Huom jos olet jo ilmoittautunut mukaan ja haluat lisätä avecceja niin ilmoitathan heidät sähköpostitse toimistolle: toimisto@turunseudunekonomit.fi, maksut voi suorittaa suoraan yhdistyksen tilille Turun Seudun Ekonomit ry, Turun Seudun Osuuspankki FI75 5710 0420 2539 32. (löytyy myös sivun vasemmasta palkista Tapahtumien maksut)