Perhetapahtuma - pulahda värikylpyyn perheen pienempien kanssa!

Aika: 26.3.2018 klo 13:30 - 14:30
Paikka: Seikkailutalossa, Turun seikkailupuistossa

Turun Seudun Ekonomit järjestää vauvojen ja naperoiden värikylpy -perhetapahtuman Seikkailupuistossa.  Värikylvyn kesto on n. tunti, mutta kannattaa varata aikaa myös pesutoimiin. Ohjaajana toimii Anssi.

Työskentely alkaa yhteisellä virittäytymisellä päivän väreihin ja muotoihin. Ohjaaja johdattelee työpajakerran teemaan, jonka jälkeen siirrytään värien ja materiaalien tarkasteluun ja kokeiluun.

Työskentelyssä käytetään vaihtelevasti erilaisia luonnonmateriaaleja ja esineitä, joista ei lähde irtonaisia osia ja jotka eivät ole teräviä (esim. muoviset papiljotit, puiset palikat, lankakerät, kankaat).

Virittäytymisestä siirrytään itse tuotettuun jälkeen. Vauvat tuottavat itse jälkeä ja maalaavat käsillään, jaloillaan tai erilaisilla välineillä (esim. sienet, kankaanpalat) lattiaan kiinnitettyihin papereihin. Työskentely voi varsinkin aluksi tuntua sotkuiselta, mutta työpajojen edetessä kokemus sotkuisuudesta voi muuttua. On hyvä antaa aikaa ”mielekkään sotkuisuuden” kokemuksen löytämiselle! Lisäksi Napero-värikylvyissä käytetään turvallisia nawaron-valmisvärejä. Pohjina käytetään erilaisia papereita, pahveja ja kankaita. Lue lisää: http://www.turku.fi/sites/default/files/atoms/files//varikylpy_info.pdf

Tapahtuma on jäsenille ilmainen. Tapahtumaan mahtuu yhteensä 10 lasta iältään 6 kk–5v. ja yksi aikuinen/perhe. Ilmoittautumiset 22.3. mennessä. Tervetuloa mukaan!

Värikylpy tapahtuu Seikkailutalossa, seikkailupuistossa. Kokoontuminen tapahtuu leikki-huoneessa, josta Anssi hakee meidät värikylpyyn, tule siis paikalle ajoissa.
Vaunuja ja rattaita ei saa tuoda sisätiloihin, Seikkailutalon edessä on katettu kuisti, joka toimii vaunuparkkina. Mikäli tapahtuma on täynnä, ilmoitathan itsesi ja lapsesi jonoon, paikkoja saattaa vapautua, tai toteutamme tarvittaessa toisenkin ryhmän.