Brinhallin kartano ja kevätkokous

Aika: 27.3.2018 klo 17:30 - 20:30
Paikka: Brinkhallintie 414, 20960 Turku

Brinkhallin kartano on Suomen Kulttuuriperinnön Säätiön omistama historiallinen tila Kakskerran saaressa. Säätiön tavoitteena on luoda kartanolle puitteet erilaisten kulttuuritapahtumien estradina ja ylläpitää ja jakaa alueen arvokasta historiallista viitettä kaiken kansan nautittavaksi. Brinkhall tarjoaa elämyksiä kamari- ja sinfoniamusiikin, taiteen, historiallisten kartanokierrosten sekä kiertävän teatterin parissa. Brinkhall on tullut tunnetuksi myös Hovimäki tv-sarjan ja Käsky elokuvan kuvauspaikkona. Brinkhall on myös saanut oman nimikkojuoman. Röölässä valmistettu Brinkhall Sparkling -kuohuviini on ansioitunut myös Suomi 100 vuotta -juhlamerkillä.

Tapahtuma alkaa klo 17:30 kahvin ja suolaisen kera, minkä jälkeen pidämme yhdistyksen sääntömääräisen kevätkokouksen klo 18–19. Kokouksen jälkeen yritysesittely ja kierros kartanossa.

Paikalle pääsee myös kaupunkibusseilla. Brinkhallin kartanoon ajaa bussi numero 15B ja ainoa, joka on hyvään aikaan perillä, lähtee pysäkiltä T4 klo 17:00 ja on perillä klo 17:28 (+ muutaman minuutin kävelymatka pysäkiltä kartanolle).
Pysäkki T4 on KOP-kolmion edessä Aurakadulla oleva pysäkki.

Tapahtuma on maksuton ja tarkoitettu vain jäsenille.
Ilmoittauduthan ystävällisesti ajalla 17.1.–18.3.

Kaikki jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita!