Lean-toiminnan työpaja (omakustanteinen lounas 11:45 alkaen)

Aika: 16.1.2018 klo 12:30 - 16:00
Paikka: Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku (linja-autolinja 1, pysäköinti parkkikiekolla pihalla)

Starttaa vuosi tehokkaasti Lean-työpajan avulla! Lean on yksinkertainen, kaikille toimialoille sopiva jatkuvan parantamisen toimintamalli. Leanin avulla työn tuottavuutta ja työhyvinvointia voidaan kehittää merkittävästi. Työpaja tarjoaa käytännönläheisen tietopaketin Leanin perusasioista, joka lisää Lean-menetelmien ymmärrystä ja käyttöönottoa omassa työssä. Pajasta on hyötyä niin yksinyrittäjille kuin isompien yritysten edustajille, jotka haluavat kehittää omaa työtään ja lisätä kilpailukykyään.

Työpajan fasilitoi Lean-valmennustalo Lean5 Europe Oy, jossa asiantuntijoilla on pitkä käytännön kokemus tuottavuuden kehittämisprosesseista usealta toimialalta. Kouluttajana toimii Päivi Savolainen, jonka oma tausta on julkissektorilta, jossa Lean tuli hänelle tutuksi. Päivi työskentelee Lean5 Europessa Lean-valmentajana ja markkinointipäällikkönä.

Ennen koulutusta on mahdollista verkostoitua ekonomien yhteisen omakustannelounaan merkeissä ravintola Göranissa samassa rakennuksessa. 

Maksullinen jäsentapahtuma, mukaan mahtuu 40 jäsentä. Hinta 25 €, sis. iltapäiväkahvit. Hintaan sisältyy lisäksi pääsy Forum Marinumin museonäyttelyihin ennen tai jälkeen koulutuksen. Ilmoittautumiset ajalla 15.11.–31.12. Maksut ilmoittautumisen yhteydessä. Tervetuloa mukaan!