Nuoret Ekonomit

Nuorekonomi- ja opiskelijavastaava Juho Harmaa

Kaipaatko Sinä arvokkaita kontakteja talousalueemme yrityksiin jo opintojen aikana? Haluaisitko verkostoitua muiden vasta-valmistuneiden ekonomien kanssa?

Turun Seudun Ekonomien toiminnan kautta pääset tutustumaan Turun alueen ekonomiyhteisöön niin opintojen aikana kuin ekonomiuran alkutaipaleella.

Turun Seudun Ekonomien toiminta ei ole paikallista kultapossuklubbailua, vaan aktiivista ajatusten vaihtamista, verkostoitumista ja tutustumista alueen eri toimijoihin. Kentälle jalkaudutaan aktiivisesti ja asioita tehdään yhteistyössä opiskelijoiden kanssa. Pyrimme myös näkymään ja kuulumaan opiskelijoiden keskuudessa koko opintojen ajan - aina kaupunkisuunnistuksen ensikontakteista 4-vuosikurssiristeilyyn ja valmistumisjuhliin asti. Vastavalmistuneiden ja nuorekasmielisten ekonomien ehdoton kohtauspaikka on TGIF: Ekonomi After Work. TGIF-tilaisuuksia järjestetään noin 2 kertaa vuodessa. Siellä tapaa tuttuja ja tuntemattomia alueen ekonomeja sekä opiskelijoita rennosti heti töiden jälkeen.

Järjestämme hyvin monenlaista toimintaa, johon Sinulla on vastavalmistuneena tai opiskelijana mahdollisuus osallistua. Pääset yritysvierailuihin huippuekonomijohtajien vieraana, tai voit osallistua ajankohtaisiin erityisasiantuntijoiden pitämiin tilaisuuksiin. Keskustele asiasta lisää yhdistysen nuorekonomivastaavan kanssa.

Jotta aito yhteistyö ja ymmärrys opiskelijoihin säilyisi freeshinä tapaamme vuosittain Turun KY:n toimijoita useissa eri merkeissä. Lisäksi Turun KY:n hallituksen jäsen, sekä Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilö osallistuvat johtokuntamme kokouksiin

 

Tule mukaan toimintaan ja kerro oma mielipiteesi mihin suuntaan toimintaa tulisi kehittää!

 

Kysy lisää toiminnastamme:

Johtokunnan opiskelija- ja nuorekonomivastaava Juho Harmaalta, juho.harmaa@gmail.com tai gsm 050 917 8957

Suomen Ekonomien kylteriyhdyshenkilöltä

Kehitysideoita Nuoret Ekonomit -toimintaan:

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.